YEŞİLLİ BAHÇEBAŞI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Belgegeçer : 04825911919
WEB https://bahcebasiaihl.meb.k12.tr
Adres : Bahçebaşı Mah. İlhan Sok. No15 Yeşilli/MARDİN
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda; milli ve ahlaki değerlere sahip, hoşgörülü, kendine güvenen, kendini geliştirme ihtiyacı duyan, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletişim kurabilen, bilgi ve becerisini hayatına yansıtan ve okuluna niçin geldiğinin bilincinde olan öğrencilerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; güvenli ve huzurlu bir ortamda öğrenmeyi öğrenen, sorumluluklarının bilincinde, milli ve ahlaki değerlere sahip, araştırmacı, okuyan, gerekli ve zamanında dayanışmaya girebilen, kendine ve başkalarına saygılı öğrenciler yetiştirmektir. Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2022 KYS Yerleştirme sonucu %28 / 2022 Mesleki dersler bilgi yarışması il ikinciliği. okulumuz ´´Erişebilirlik belgesi´´ ´´Beyaz Bayrak´´belgelerine sahip

Öğretim Şekli :Tam Gün (Normal Eğitim )
Saatler : 08:20 15:30
Servis : MArdin merkezden hergün kalkan öğretmen servisi bulunmaktadır.
Ulaşım : Ulaşım Yeşilli ilçe araçları, Ömerli ve Midyat ilçelerine giden araçlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Mardin iline 14 km uzaklıktadır. Ulaşım Yeşilli ilçe araçları, Ömerli ve Midyat ilçelerine giden araçlarla sağlanmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Mardin iline 14 km uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri :